Profftrapp AS leverer alt innen rekkverk og alle våre produkter blir produsert etter gjeldene krav. Vi er behjelpelig med å skredder­sy og designe rekkverket etter dine ønsker og vi leverer alt i galvanisert stål, rustfritt stål og aluminium.

Valgfri farger

Vi kan leverer i de farger man måtte ønske. Vi tilbyr valgfri farge fra RAL-systemet.

Vedlikeholdsfritt

Det kreves ikke mer vedlikehold enn å rengjøre glass og eventuelt tørke av stolpene iblant. Det er nesten likeverdig med normal vedlikehold av vinduer.

Enkelt å montere

Vi har lagt mye tanke i at rekkverket skal være enkelt å montere. Alle skruer og andre innfestingsdetaljer medfølger. Vi har våre avstandsberegninger som angir hvor stolpen skal plasseres i forhold til de mål man har angitt. Vi tegner også selv alle prosjekter som vi leverer.

Sikkerhetsglass

Til våre glassrekkverk leverer vi alltid sikkert 8,76mm laminert glass med slipte og polerte kanter. Laminert glass er produsert slik at to glass flater er limt sammen med en plastfilm i mellom. Om et av glass­ene skulle gå i stykker så henger dermed glass flatene fremdeles sammen som en del. Man kan velge i mellom klart glass, frosted glass og tonet glass.

Rekkverk-8a
Rekkverk-4